Janne Stenehjem (46) har utsetts till ny CEO för STENI AS.

Janne Stenehjem (46) har utsetts till ny CEO för STENI AS. Hon har sedan juni 2016 varit anställd vid STENI AS som CHRO, och har sedan november i fjol varit tillförordnad CEO.

Jag är mycket nöjd med att Janne Stenehjem nu har utsetts till CEO för STENI, hon har gjort ett gott intryck under sin period som tillförordnad CEO. Janne har rätt egenskaper och kvalifikationer för att leda STENI:s fortsatta utveckling, säger styrelseordförande Martin Tisell.

 Stenehjem har tidigare varit anställd som chef för HR och affärsstöd på Sparebank 1 BV. Hon har lång erfarenhet från entreprenörsbranschen, bland annat arbetade hon som HR-chef på Veidekke under perioden 2006 – 2013.

 Stenehjem har examen i pedagogik med inriktning på organisation och ledarskap från Oslo universitet. Hon har bred ledarskapserfarenhet, bland annat inom HR, strategi, HMS, marknadsföring och IT.

 Stenehjem tillträdde tjänsten den 8 mars 2017 och ser fram emot att leda företagets framtida satsningar.

 Jag ser fram emot att utveckla företaget vidare tillsammans med alla våra duktiga medarbetare. Steni är ett företag med starka traditioner och en stolt kultur och det är bra grunder att bygga vidare på, säger Stenehjem.  Företaget är inne i en spännande utvecklingsfas och har tydliga tillväxtambitioner. Den senaste tiden har vi ingått flera stora avtal och upplever en god efterfrågan på våra fasadlösningar.