Om STENI

STENI levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till – och kommer ihåg. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.

HISTORIK

STENI AS är ett framgångsrikt norskt företag som bildades 1965. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.

STENI bildades 1965 och var ursprungligen ett familjeföretag. Idag är företaget Accentone 2012 Holding Ltd huvudägare.

STENI har ca 130 anställda. Huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold.

STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter.

Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.

 

FAKTA

  • Företaget grundades 1965
  • Största aktieägare: Accentone 2012 Holding Ltd
  • Högkvalitativa fasadskivor i polymerkomposit
  • Huvudkontor och tillverkning i Vestfold, Norge
  • Internationell koncern
  • Ca 130 anställda
image description

Värden

RESPEKT
Vi visar respekt för varandra, vår miljö, samarbetspartners och kunder. Vi bryr oss, uppträder vänligt och har en öppen och delaktig kultur. Vi respekterar varandras åsikter och visar lojalitet mot tagna beslut.

INNOVATIVA
Vi söker aktivt ny kunskap och är nyfikna på utvecklingen omkring oss. Vi söker kreativa lösningar som är värdeskapande och bidrar till en positiv tilväxt.

KVALITET
Vi ställer höga krav på kvalitet i allt vi gör och vi skall leverera efter ställda förväntningar, krav och specifikationer. Vi gör som vi säger, är seriösa, ansvarsfulla och transparenta.

KUNDORIENTERADE
Vi är dedikerade att finna goda lösningar tilsammans med våra kunder. Vi undersöker marknadens behov och förväntningar samt har ett stort kundfokus längs hela värdekedjan. Vi är en stolt leverantör till marknaden och håller våra kunder som våra främsta ambassadörer.